Inkubatorn Borås

Personlig och anpassad affärsutveckling för teknik-, textil- och modebranschrelaterade startups

https://ink-boras.se/wp-content/uploads/2017/06/borasink.png

Med erfarna affärsutvecklare samt finansiella och kommersiella nätverk erbjuder vi dig och ditt företag ett anpassat affärsutvecklingsstöd för snabbare kommersiell marknadsetablering. I Textile Fashion Center i centrala Borås verkar vi i ett kluster av företag, forskningsinstitut, utbildning och näringslivsorganisationer med den gemensamma visionen att vara Europas ledande science park för textil och mode.

 

Affärsutveckling för framtidens tillväxtföretag

Hos oss får du stöd med finansiering, tekniska och kommersiella nätverk i en kreativ tillväxtmiljö. Det finns möjlighet till kontorsplats, co-working pace, stora gemensamma arbetsytor med bl.a. en DoTank Center och maskinpark i en av landets coolaste innovationshubbar med närhet till både akademi, näringsliv och stad.

Med erfarna och engagerade affärsutvecklare tillför vi affärsinriktad och behovsanpassad coaching under hela tillväxtresan. Tillsammans tar vi ut kompassriktningen, etablerar realistiska mål och bidrar till att ditt företag når dem!

Inkubatorn i Borås är ett helägt dotterbolag av Borås Stadshus AB.

 

Sjuhäradstextil

Inkubatorn i Borås har gjort en kartläggning över textilindustrin i Sjuhärad för att kunna ge en överblick över den produktion och de leverantörer som finns att tillgå i regionen. Vi har tagit fram registret med hjälp av Sjuhärads näringslivschefer, vårt eget nätverk och tidigare dokumentation.

Med den här webbtjänsten vill vi fortsätta vårt arbete med att stimulera textil- och modebranschen i Sverige och göra det lättare för personer och företag som vill producera i Sverige att hitta rätt.

Besök Sjuhäradstextil.se här.