Wundies

“Det är en trygghet att kunna vända sig till Inkubatorn angående alla frågor som kommer upp ochModell med trosa från Wundies att ha fördelen att bolla idéer med kreativa hjärnor med stor erfarenhet inom affärsutveckling. Att dessutom ha ett litet showroom/kontor i Textile Fashion center är kanon! Det ger synergieffekter på många plan och är en inspirerande miljö att vistas i.”
– Lotta Williams, VD på Wundies AB

Inkubatorbolaget Wundies AB har lanserat en revolutionerande nyhet för kvinnor med ansträngningsinkontinens. Produkten är en snygg och tvättbar trosa som på ett diskret sätt håller sin användare trygg och säker. En diskret design gör att Wundies uppfattas som en vanlig trosa snarare än ett hjälpmedel för inkontinens. I trosan finns ett inbyggt trosskydd som absorberar vätska upp till 40 ggr sin egen vikt, vätskebarriärer som förhindrar läckage och en anti-odörbehandling som motverkar oönskad lukt.

Bakom idén står Torbjörn Gärdenfors, ingenjör i elektronik och uppfinnare av Bluetooth för Ericsson, inkontinensprodukten Pjama och cykelhjälmen Hövding. Partner och VD är Lotta Williams, marknadskoordinator och grafisk webbkommunikatör. I projektet har de samarbetat med Smart Textiles på Högskolan i Borås.

Läs mer om trosan på wundies.se!